Selecteer een pagina

Praatjesmaker bij de Dribbble meetup

Always working on a side project en daarom mochten we bij de afgelopen Dribble meetup bij Icemobile (thanks again, Yummygum & Brothers Media) een praatje houden over ons main side project: PLEK. Voor wie het gemist heeft: PLEK is ons creatief netwerk van flexibele werkplekken voor én bij de creatieve industrie. Zo lantunnen creatieve baasjes en bazinnen eens binnengluren bij de tofste bureaus en leren bureaus op hun beurt weer nieuw, creatief talent kennen. Win win, toch?

Bier en pizza

Hoewel we het een main side project noemen, wordt PLEK steeds vaker en intensiever gebruikt. Tegelijkertijd melden ook steeds meer bureaus zich aan, waarmee ons creatieve netwerk steeds breder en veelzijdiger wordt. En daar zijn we beretrots op. Terug naar de Dribbble meetup, want als er één plek is waar je creatief talent tegenkomt, dan is het wel hier. En onder het genot van een biertje en een pizzapunt in de hand heeft Rob hier onderstaand verhaal gehouden:

SEOshop, Gibbon en Blendle

Naast ons praatje waren er natuurlijk nog meer leuke praatjes. Zo vertelde Hidde van der Ploeg alles over de (re)branding van SEOshop, liet Thomas Offinga zien wat ze allemaal aan het doen zijn bij onze favoriete kennisdelingstool Gibbon en deelde Emiel Janson zijn verhaal over hoe hij o.a. apps heeft laten ontwikkelen in ruil voor een Playstation. En hij gaf een hele snelle sneakpeek van de volgende Blendle app. Kortom, een erg geslaagde meetup.

En oja, Icemobile heeft inmiddels een aantal toffe kiekjes van de meetup online staan.

Geen zin om te werken?

Lees meer blogs »

Memes

Memes make the world go round of, nou ja, in ieder geval het internet. Waarschijnlijk kom je memes (spreek uit: miems) geregeld tegen op de twitters of facebook, maar het @screensaviors verzamelt de beste memes voor de marketing-, ontwerp-...

Lees meer

Flag stories

Het design van nationale vlaggen blijft mateloos fascinerend. Elke vlag heeft een geschiedenis en vertelt het verhaal van een land. Om nog maar te zwijgen over hoe gehecht sommige mensen zijn aan bijvoorbeeld het rood-wit-blauw.   Flagstories is een project van...

Lees meer