Selecteer een pagina

Verkiezingsprogramma D66 in beeld

D66 wil groeien in fans, leden en kiezers en is daarom op zoek naar slimme momenten en middelen om haar doelgroepen te bereiken. Op basis van deze doelstellingen heeft EPIC een mix van creatieve concepten ontwikkeld waarmee D66 potentiële kiezers kan aanspreken.
De creatieve mix bestaat uit grote en kleine concepten die op verrassende momenten kunnen worden ingezet.

VERKIEZINGSPROGRAMMA

Duidelijk in beeld
Laten we het maar gewoon hardop zeggen, verkiezingsprogramma’s zijn taai en saai. Wil je je als kiezer goed voorbereiden, dan kun je een maand zoet zijn om je door alle programma’s heen te worstelen. Dat moet anders kunnen. Daarom bedacht, ontwikkelde en realiseerde EPIC voor het online ‘verkiezingsprogramma in beeld’.
Stopmotion video’s waarin kort en krachtig de boodschap van een D66 thema uit het verkiezingsprogramma centraal staat. Door de video’s per thema aan te bieden kan de kijker snel doorklikken naar de thema’s die voor hem of haar interessant zijn.

RESULTAAT

Vast onderdeel van online campagnes
De video’s zijn inmiddels vast onderdeel van de online D66 campagnes en zijn ook ingezet tijdens de aanloop naar de verkiezingen van het Europees Parlement, de Tweede Kamer en de Gemeenteraaden. In totaal zijn de video’s ruim 100.000 keer bekeken en worden het best beoordeeld van de online campagne inspanningen.
Rondom de verschillende thema’s zijn online discussies op gang gekomen. Daarnaast is D66 ook flink gegroeid in zetels de laatste jaren, maar daar durven we niet álle credits voor te pakken ;)
 

Alle animaties bekijken?