Selecteer een pagina

Sms, WhatsApp, Telegram en Signal

E-mployee

We zoomen, skypen, facetimen en teamen tegenwoordig misschien wel vaker dan ons lief is. Werk zoveel mogelijk thuis is het motto, maar dat zorgt bij organisaties voor een extra uitdaging om medewerkers te blijven betrekken, inspireren of soms motiveren. Geen hey-nu-ik-toch-zie-gesprekken meer, een stuk minder onopvallende zie-je-nu-wel-blikken tijdens meetings en een zoom-borrel is toch niet hetzelfde.

e-mployee

Vraag, vertel en vier

De introductie van een digitale medewerker, de e-mployee, maakt communicatie met medewerkers, collega’s of teamleden supereenvoudig. Geen eindeloze verhalen van de directeur in de overvolle mailbox, maar korte berichten over wat er binnen de organisatie speelt via sms, WhatsApp, Telegram of Signal.

De manier waarop en via welk kanaal de e-mployee wordt ingezet verschilt per organisatie. Zo wordt door ons de e-mployee bij verschillende organisaties ingezet om bijvoorbeeld mini-enquetes uit te zetten onder de medewerkers (vraag), nieuwe klanten en projecten aan te kondigen (vertel) of mijlpalen te vieren waar mensen hard aan gewerkt hebben (vier).

Snel, helder en interactief

Een belangrijk voordeel van een laagdrempelig kanaal als een messaging app is dat je niet snel aan de aandacht van de medewerker ontsnapt. Door ook gebruik te maken van beeld, gifs, video’s, pdf’s (you keep naming them) kun je je boodschap op elk mogelijke manier overbrengen.

Dus wil je snel, helder én interactief communiceren? Start met een e-mployee. Ook fijn in tijden waarin communicatie extra belangrijk is en mensen veel behoefte aan informatie hebben. En soms mag het best ook gewoon allemaal even leuker zijn 🥳

Meer weten?

Dennis Knetemann

Creatief strateeg

Dennis bereik je via dennis@epic.nl, bellen of appen kan op +316 2499 5115 of via één van de kanalen hieronder.

Rob Mommer

Strategisch creatief

Rob bereik je op +316 41212162. Mailen kan naar rob@epic.nl en connecten kan via onderstaande kanalen.

Ook een e-mployee?

Wil je meer weten over hoe wij e-mployees inzetten? Benieuwd welke vorm voor jouw organisatie het meest geschikt is? We zijn dol op digitale post, dus stuur ons een berichtje. Of geef ons direct een belletje 📱