ons
werk

We houden van vragen op een andere manier te benaderen. Geen creativiteit om het creatief zijn, maar omdat we zo doelstellingen bereiken.

Soms betekent dat vandaag een vraag, morgen een oplossing en overmorgen resultaat. Maar we vreten ons nog liever in in waar onze klanten mee bezig zijn, hoe wij daar bij kunnen helpen en belangrijker: hoe wij ze kunnen helpen hun doelen te bereiken. Mooie praatjes, maar die vullen natuurlijk niks. Daarom hieronder een greep uit de projecten waar we onze tanden in hebben gezet.

Leadax

Een nieuw product dat lichter, goedkoper en duurzamer is dan lood en alle beschikbare loodvervangers. Doe maar een stoere, robuuste en krachtige merknaam die ze ook in de Amerikaanse bouwmarkt een beetje kunnen uitspreken graag.

Silk-ka

Silk-ka is wereldwijd een toonaangevende producent van zijden bloemen. Verkrijgbaar in meer dan 50 landen en elk seizoen weer verrassend met nieuwe collecties.

Heracles Almelo

Nieuw seizoen en een (ver)nieuw(d) stadion: vernieuwingen die de Almelose club een bepaald elan geven. Een uitgelezen kans om alles onder de loep te nemen en dingen met elkaar naar een hoger plan te tillen.

NVZ

In opdracht van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen hebben wij de communicatiestrategie en -middelen ontwikkeld waarmee het kwaliteitsvenster van alle Nederlandse ziekenhuizen is gelanceerd.

SwimGym

De SwimGym is het eerste fitness zwembad van Amsterdam, sorry, Nederland, waar banenzwemmers en triatleten onder begeleiding kunnen trainen. Trainen op elk moment van de dag, zeven dagen per week.

Pieter

Dat we van sport houden mag geen verrassing zijn. Niet alleen door onze eigen cycloclub, maar ook omdat we nu Pieter van den Hoogenband aan een nieuwe website hebben geholpen.

PostNL

Samen met een team van gedreven mensen weten we vorm te geven aan innovatieve concepten en mensen intern enthousiast te maken voor ideeën voor nieuwe producten en diensten.