Selecteer een pagina

Werk 👨🏼‍💻

Vragen van onze klanten variëren van het ontwikkelen van een creatieve  marketingstrategie, strakke website tot een slimme merkactivatie. Geen probleem natuurlijk. Dat doen we al sinds 2010. Hieronder een greep uit de leukste merken en organisaties waarvoor wij werken.

Topsport Community

Topsport Community

Wij werken voor de leukste community van Nederland. Opgericht door Pieter van den Hoogenband verbindt de Topsport Community topsportmentaliteit met het bedrijfsleven en de wetenschap om zo tot nieuwe inzichten te komen voor de vraagstukken die mensen bezig houden.

ROC

ROC van Twente

Met een breed en inspirerend opleidingsaanbod, bevlogen docenten, en fantastische stagebedrijven om ervaring op te doen, stelt ROC van Twente iedereen in staat om te ontdekken wie je wilt worden. Wij helpen ze koers te houden en kruipen regelmatig in de huid van de leerling. 

ValueCare

ValueCare

Maakt de zorg elke dag beter. Met risicobeheersing en stuurinformatie wordt de dagelijkse bedrijfsvoering van zorginstellingen aantoonbaar beter. Wij helpen ValueCare online in contact met hun doelgroepen te komen.

ROC van Twente
De Rit Van Je Leven
Deventer Ontwikkel Kwartier
IJsselloop Deventer
ValueCare
Damsté
Topsport Community
Silk-ka
Pieter van den Hoogenband
Heracles
Deventer Ziekenhuis

Meer weten?

We vertellen je graag meer over onszelf, ons werk en wat we voor jou kunnen betekenen. Neem contact met ons op of maak onze dag door ons een bericht te sturen!

Let's do epic shit.

Contact ons

06 4121 2162 (Rob)
06 2499 5115 (Dennis)
hallo@epic.nl

Volg ons