Selecteer een pagina

PIETER VAN DEN HOOGENBAND

Het digitaal thuishonk van de adviseur, spreker en ambassadeur Pieter

Dat we van sport houden mag geen verrassing zijn. Niet alleen door onze eigen cycloclub, maar ook omdat we nu naast Annette Gerritsen en Femke Heemskerk ook Pieter van den Hoogenband aan een nieuwe website hebben geholpen.

Topsportman in hart en nieren (we hoeven zijn prestaties vast niet te herhalen) en nu adviseur voor verschillende organisaties, spreker op congressen en bijeenkomsten en ambassadeur voor enkele prachtige organisaties.

 

Digitaal thuishonk

Nu is Pieter van den Hoogenband re-de-lijk bekend, dus dat betekent dat z’n website ook niet heel veel meer hoeft te zijn dan een digitaal visitekaartje. Olympisch kampioen blijf je natuurlijk voor altijd, maar gouden plakken oppoetsen gaat op een gegeven moment ook vervelen.

Daarom zet Pieter zich nu in als ambassadeur voor verschillende organisaties, spreekt hij op verschillende evenementen en bijeenkomsten en adviseert hij organisaties op het gebied van performance management en vitaliteit op de werkvloer.

 

So fresh

Het resultaat is een fris, digitaal thuishonk dat in één vloeiende scroll duidelijk maakt waar Pieter zich mee bezig houdt. Uiteraard ook aandacht voor z’n topprestaties en een blogsectie waarop hij zijn ideeën, gedachten en columns kwijt kan.

Verder is een website redelijk nutteloos als ‘ie het niet op alle mobiele devices doet, dus ook daar hebben we voor gezorgd.

 

Meer Pieter?

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe we Pieter’s website in een fresh jasje hebben gestoken? Of gewoon benieuwd naar hoe we dit soort vragen aanpakken? We zijn dol op digitale post, dus leef je uit. Of geef ons gewoon een belletje.