Selecteer een pagina
Website Pieter van den Hoogenband
Dat we van sport houden mag geen verrassing zijn. Niet alleen door onze eigen cycloclub, maar ook omdat we nu naast Annette Gerritsen en Femke Heemskerk ook Pieter van den Hoogenband aan een nieuwe website hebben geholpen.
Topsportman in hart en nieren (we hoeven zijn prestaties vast niet te herhalen) en nu adviseur voor verschillende organisaties, spreker op congressen en bijeenkomsten en ambassadeur voor enkele prachtige organisaties.
Digitaal thuishonk
Nu is Pieter van den Hoogenband re-de-lijk bekend, dus dat betekent dat z’n website ook niet heel veel meer hoeft te zijn dan een digitaal visitekaartje. Olympisch kampioen blijf je natuurlijk voor altijd, maar gouden plakken oppoetsen gaat op een gegeven moment ook vervelen.
Daarom zet Pieter zich nu in als ambassadeur voor verschillende organisaties, spreekt hij op verschillende evenementen en bijeenkomsten en adviseert hij organisaties op het gebied van performance management en vitaliteit op de werkvloer.
Het resultaat is een fris, digitaal thuishonk dat in één vloeiende scroll duidelijk maakt waar Pieter zich mee bezig houdt. Uiteraard ook aandacht voor z’n topprestaties en een blogsectie waarop hij zijn ideeën, gedachten en columns kwijt kan.
Verder is een website redelijk nutteloos als ‘ie het niet op alle mobiele devices doet, dus ook daar hebben we voor gezorgd. Nieuwsgierig? Check dan www.pietervandenhoogenband.nl en/of volg Pieter natuurlijk op de twitters.

Meer weten?

Wil je meer weten over ons werk, hoe we het aanpakken en/of wil je gewoon iets kwijt? We zijn dol op digitale post, dus leef je uit.

12 + 2 =