Selecteer een pagina

Flag stories

Het design van nationale vlaggen blijft mateloos fascinerend. Elke vlag heeft een geschiedenis en vertelt het verhaal van een land. Om nog maar te zwijgen over hoe gehecht sommige mensen zijn aan bijvoorbeeld het rood-wit-blauw.

 

Flagstories is een project van Ferdio waarin ze alle vlaggen van de wereld analyseren. Welke kleuren worden het meest gebruikt? Welke vlaggen hebben de meeste verandering ondergaan? Welke verschillen zijn er per werelddeel? Welke vlaggen lijken op elkaar? Kortom, een heerlijk project om eens doorheen te scrollen.

Fun fact: de vlag van Brazilië leek vier dagen lang, 15 – 19 november 1889, best veel op die van de Verenigde staten.

Geen zin om te werken?

Lees meer blogs »

Memes

Memes

Memes make the world go round of, nou ja, in ieder geval het internet. Waarschijnlijk kom je memes (spreek uit: miems) geregeld tegen op de twitters of facebook, maar het @screensaviors verzamelt de beste memes voor de marketing-, ontwerp-...

Lees meer
Verzekerd van zorg bij de ZGT

Verzekerd van zorg bij de ZGT

Het is alweer eind van het jaar en dat betekent dat we ons allemaal weer mogen verdiepen in de zorgverzekering. Maar hoe zit dat ook alweer? Waar moet je op letten? Wanneer moet je opzeggen? Hoe stap je over? Hoe zat het ook alweer met vrije artskeuze? Kan ik nog bij m’n vertrouwde ziekenhuis terecht?

Lees meer