Selecteer een pagina

 

Direct mailing NVZ

Fantastische concepten bedenken en ontwikkelen is één, maar zorgen dat de doelgroep ook de weg naar jouw uiting weet te vinden is twee. Daarom gaan we altijd op zoek naar een originele manier om dat voor mekaar te krijgen. Enter: de Tweede Kamerplant.

Ook leuk: soms mag je even zelf de handen uit de mouwen steken en bij een krappe twee graden boven nul (red. gevoelstemperatuur -35℃) dingen bij de Tweede Kamer bezorgen. Want hoe lekker verse print ook ruikt, de NVZ brochures zijn natuurlijk voor de zorgwoordvoerders in de Tweede Kamer bedoeld.

TWEEDE KAMER

... plant

Nu kun je de brochures gewoon via de post versturen, maar de kans dat je dan onder op de stapel belandt is zo’n 99,7%. Niet de bedoeling van de NVZ én zonde van ons harde werk. Daarom hebben we vandaag de Kamerleden op hun eerste dag na het voorjaarsreces verrast met een verse Tweede Kamerplant. Want wie moeten vakanties doorgaans bekopen met de dood? Juist, de (arme) plantjes.

Kleine moeite, maar wel zo effectief, want probeer zo’n plant maar eens tussen een stapel post te proppen. En voor de politici 2.0 hebben we ook nog eens online versie klaargezet.

 Benieuwd?