Selecteer een pagina

Femke

We <3 topsport. Kom je ons nu vooral nog tegen op de weg of langs het ijs bij Annette Gerritsen, vanaf zondag gaan we ook het chloor in met Femke Heemskerk. Dan staat namelijk het WK Zwemmen in Barcelona op het programma en ze heeft zin in een nieuwe set plakken. Perfect moment dus om ook een nieuwe website te lanceren.

Hoewel de pijlen aanstaande week op Barcelona zijn gericht, heeft Femke Heemskerk natuurlijk stiekem een nóg hoger doel voor ogen: schitteren op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Dat doet ze niet alleen, maar met een trouwe fanbase die haar overal supporten. Daarom zijn we op zoek gegaan naar de beste online tools en platformen waarmee Femke snel én gemakkelijk contact kan onderhouden met haar fans om ze zo mee te nemen in haar weg naar Rio.

Social hub

Het resultaat is een berefrisse Tumblr gekoppeld aan alle social kanalen waarop Femke actief is. Instagram, Twitter en Facebook, het zit er allemaal in. Daarnaast heeft ze alle ruimte om uitgebreid te bloggen en zijn alle races en interviews terug te vinden in een media hoek. En  het mooiste van alles: het is allemaal slim aan elkaar geknoopt, zodat fans geen update van Femke hoeven te missen.

 

www.femkeheemskerk.nl

Meer weten?

Wil je meer weten over ons werk, hoe we het aanpakken en/of wil je gewoon iets kwijt? We zijn dol op digitale post, dus leef je uit.