Selecteer een pagina

App Team Activia

Topsport draait niet alleen om topprestaties, maar ook om topfans. Daarom hebben de dames van Team Activia ons gevraagd de actie van vorig seizoen uit te breiden, zodat fans dit seizoen alle dames naar finish kunnen voorspellen. Daarmee is Team Activia de eerste schaatsploeg ter wereld met een eigen game: wedstrijden worden thuis vanaf de bank minstens zo spannend als vanaf de tribune.

Voor wie weleens bij een schaatswedstrijd is geweest, herkent ze vast wel: fans met een pen in de hand die vervolgens de racetijden van de schaatsers noteren op de startlijst. Hartstikke leuk natuurlijk, maar waarom geen racetijden van tevoren noteren? Dat is dan ook kortweg het principe van de Team Activia game: fans kunnen vooraf racetijden van de dames voorspellen, deze voorspelling delen via Twitter en Facebook en zo kans maken op bijvoorbeeld een schaatsclinic van de dames zelf.

Enthousiaste fans én social buzz

De game is geïntroduceerd tijdens de KPN NK Afstanden in Heerenveen en fans hebben fanatiek hun voorspellingen doorgegeven. Slim voorgedefinieerde tweets met de hashtags #KPNNK en #TeamActivia zorgden tijdens het toernooi voor extra zichtbaarheid van de app én Team Activia. Hoewel de start van het seizoen misschien niet heel soepel verliep, weten we zeker dat Annette Gerritsen, Laurine van Riessen, Diane Valkenburg, Pien Keulstra en Roxanne van Hemert de rest van het seizoen van de baan gaan knallen. Dus www.voorspelmetteamactivia.nl bookmarken en voorspellend de winter door!

 

Meer weten?

Wil je meer weten over ons werk, hoe we het aanpakken en/of wil je gewoon iets kwijt? We zijn dol op digitale post, dus leef je uit.