Silk-ka naar de next level

door | 10.04.2015

Silk-ka is wereldwijd een toonaangevende producent en leverancier van zijde bloemen. Met een groot internationaal netwerk worden hun producten in meer dan 50 landen verkocht, waaronder op prachtige locaties zoals Harrods, Printemps en Brown & Thomas.

Sinds de oprichting meer dan 25 jaar geleden is Silk-ka uitgegroeid tot een begrip. Ze zijn toonaangevend, produceren kwalitatief hoogstaande producten en weten elke seizoen weer te verrassen met nieuwe collecties. Twee keer per jaar worden deze nieuwe collecties getoond op grootse beurzen in Parijs en Frankfurt am Main.

Wij gaan, samen met Morskieft Ontwerpers, de komende tijd Silk-ka adviseren op het gebied van merk- en marketingstrategie, waaronder de ontwikkeling van een duidelijke merkstructuur en een nieuwe visuele identiteit.

MEER BLOGS »

Verzekerd van zorg bij de ZGT

Het is alweer eind van het jaar en dat betekent dat we ons allemaal weer mogen verdiepen in de zorgverzekering. Maar hoe zit dat ook alweer? Waar moet je op letten? Wanneer moet je opzeggen? Hoe stap je over? Hoe zat het ook alweer met vrije artskeuze? Kan ik nog bij m’n vertrouwde ziekenhuis terecht?

Lees meer

Sheltersuits van Hibernate

De Sheltersuit Foundation is een initiatief van Bas Timmer en Alexander de Groot. Samen met vrijwilligers, stagiaires én vluchtelingen ontwikkelen en produceren ze speciale pakken voor thuislozen. Sheltersuits zijn water- en winddicht, zitten knettercomfortabel en worden dankzij sponsoren gefabriceerd van het allerbeste materiaal. Dankzij donateurs worden sheltersuits ook nog eens gratis verstrekt, zodat zo min mogelijk thuislozen komende winter in de kou hoeven te overnachten.

Lees meer

Nieuwe website Pieter van den Hoogenband

Dat we van sport houden mag geen verrassing zijn. Niet alleen met onze eigen cycloclub, maar ook omdat we nu naast Annette Gerritsen en Femke Heemskerk ook Pieter van den Hoogenband aan een nieuwe website hebben geholpen.

Lees meer