Selecteer een pagina

FLOWERS FOR LIFE

Silk-ka zet wereldwijd de toon met inspirerende seizoenscollecties

Silk-ka is wereldwijd een toonaangevende producent en leverancier van zijden bloemen. Met een groot internationaal netwerk worden hun producten in meer dan 50 landen verkocht, waaronder op prachtige locaties zoals Harrods, Printemps en Brown & Thomas.

Sinds de oprichting meer dan 25 jaar geleden is Silk-ka uitgegroeid tot een begrip. Ze zijn toonaangevend, produceren kwalitatief hoogstaande producten en weten elke seizoen weer te verrassen met nieuwe collecties.

 

Collecties voor elk seizoen

Een belangrijke omslag waarmee Silk-ka zich sterker heeft gepositioneerd als een visionair merk is de lancering van inspirerende seizoenscollecties. We blijven weg van de platte productspecificaties, maar weten elk seizoen weer de trend te zetten. Ook de inspiratie voor de collecties krijgt volop aandacht, waarmee Silk-ka haar concurrenten ontstijgt.

De collecties worden elk half jaar groots gepresenteerd op de belangrijkste beurzen in Parijs en Frankfurt am Main waarvoor alle belangrijke relaties worden uitgenodigd.

 

Creatief partner

Samen met Morskieft Ontwerpers zijn wij creatief partner van Silk-ka op het gebied van de merk- en marketingstrategie. Hiervoor is een duidelijke merkstructuur ontwikkeld en heeft de visuele identiteit een opfrisbeurt gekregen.

 

Meer Silk-ka?

Ook naar de next level?

Wil je meer weten over hoe we Silk-ka naar de next level hebben gebracht? Of gewoon benieuwd naar hoe we dit soort vragen aanpakken? We zijn dol op digitale post, dus leef je uit. Of geef ons gewoon een belletje.