Silk-ka naar de next level

Silk-ka is wereldwijd een toonaangevende producent en leverancier van zijden bloemen. Met een groot internationaal netwerk worden hun producten in meer dan 50 landen verkocht, waaronder op prachtige locaties zoals Harrods, Printemps en Brown & Thomas.

Sinds de oprichting meer dan 25 jaar geleden is Silk-ka uitgegroeid tot een begrip. Ze zijn toonaangevend, produceren kwalitatief hoogstaande producten en weten elke seizoen weer te verrassen met nieuwe collecties. Twee keer per jaar worden deze nieuwe collecties getoond op grootse beurzen in Parijs en Frankfurt am Main.

Wij zijn, samen met Morskieft Ontwerpers, creatief partner van Silk-ka op het gebied van merk- en marketingstrategie, waaronder de ontwikkeling van een duidelijke merkstructuur en een nieuwe visuele identiteit.

Benieuwd naar hoe Silk-ka haar klanten elk seizoen weer verrast? Check de collectievideo hieronder of neem een kijkje op www.silk-ka.com en laat je verrassen.

Geen zin om te werken?

Lees meer blogs »

Memes

Memes make the world go round of, nou ja, in ieder geval het internet. Waarschijnlijk kom je memes (spreek uit: miems) geregeld tegen op de twitters of facebook, maar het @screensaviors verzamelt de beste memes voor de marketing-, ontwerp- en techbranche.En ja, wat ze...

Lees meer

Flag stories

Het design van nationale vlaggen blijft mateloos fascinerend. Elke vlag heeft een geschiedenis en vertelt het verhaal van een land. Om nog maar te zwijgen over hoe gehecht sommige mensen zijn aan bijvoorbeeld het rood-wit-blauw.   Flagstories is een project van Ferdio...

Lees meer