Selecteer een pagina

Silk-ka naar de next level

Silk-ka is wereldwijd een toonaangevende producent en leverancier van zijden bloemen. Met een groot internationaal netwerk worden hun producten in meer dan 50 landen verkocht, waaronder op prachtige locaties zoals Harrods, Printemps en Brown & Thomas.

Sinds de oprichting meer dan 25 jaar geleden is Silk-ka uitgegroeid tot een begrip. Ze zijn toonaangevend, produceren kwalitatief hoogstaande producten en weten elke seizoen weer te verrassen met nieuwe collecties. Twee keer per jaar worden deze nieuwe collecties getoond op grootse beurzen in Parijs en Frankfurt am Main.

Wij zijn, samen met Morskieft, creatief partner van Silk-ka op het gebied van merk- en marketingstrategie, waaronder de ontwikkeling van een duidelijke merkstructuur en een nieuwe visuele identiteit.

Benieuwd naar hoe Silk-ka haar klanten elk seizoen weer verrast? Check de collectievideo hieronder of neem een kijkje op www.silk-ka.com en laat je verrassen.

Meer weten?

Wil je meer weten over ons werk, hoe we het aanpakken en/of wil je gewoon iets kwijt? We zijn dol op digitale post, dus leef je uit.

4 + 2 =