De Sheltersuit Foundation is een initiatief van Bas Timmer en Alexander de Groot. Samen met vrijwilligers, stagiaires én vluchtelingen ontwikkelen en produceren ze speciale pakken voor thuislozen. Sheltersuits zijn water- en winddicht, zitten knettercomfortabel en worden dankzij sponsoren gefabriceerd van het allerbeste materiaal. Dankzij donateurs worden sheltersuits ook nog eens gratis verstrekt, zodat zo min mogelijk thuislozen komende winter in de kou hoeven te overnachten.

Gemotiveerd tot op het bot zetten Bas en Alexander alles op alles om de stichting bij een breed publiek onder de aandacht te krijgen. Zo kon je ze al zien in VPRO’s Tegenlicht en gaat er vanaf eind dit jaar een landelijke campagne lopen om aandacht te vragen voor de sheltersuit en donaties te werven.

Samen met Morskieft Ontwerpers tekenden wij voor de merkidentiteit van de Sheltersuit Foundation en sparren we geregeld met Bas & Alexander over hun merk- en marketingstrategie. Supertof, maar voor nu nog belangrijker: doneren doe je hier.

 

www.facebook.com/Sheltersuitfoundation
www.letshibernate.com
Sheltersuits op designblog Dezeen

Geen zin om te werken?

Lees meer blogs »

Verzekerd van zorg bij de ZGT

Verzekerd van zorg bij de ZGT

Het is alweer eind van het jaar en dat betekent dat we ons allemaal weer mogen verdiepen in de zorgverzekering. Maar hoe zit dat ook alweer? Waar moet je op letten? Wanneer moet je opzeggen? Hoe stap je over? Hoe zat het ook alweer met vrije artskeuze? Kan ik nog bij m’n vertrouwde ziekenhuis terecht?

Lees meer
Nieuwe website Pieter van den Hoogenband

Nieuwe website Pieter van den Hoogenband

Dat we van sport houden mag geen verrassing zijn. Niet alleen met onze eigen cycloclub, maar ook omdat we nu naast Annette Gerritsen en Femke Heemskerk ook Pieter van den Hoogenband aan een nieuwe website hebben geholpen.

Lees meer
Ziekenhuisgroep Twente zet in op veiligheid

Ziekenhuisgroep Twente zet in op veiligheid

Wij gaan aan de slag met de ontwikkeling van een interne campagne die als doel heeft om thema’s op het gebied van kwaliteit en veiligheid structureel onder de aandacht brengen van de ruim 4.000 zorgprofessionals die in het Ziekenhuisgroep Twente werkzaam zijn.

Lees meer