Selecteer een pagina

De Sheltersuit Foundation is een initiatief van Bas Timmer en Alexander de Groot. Samen met vrijwilligers, stagiaires én vluchtelingen ontwikkelen en produceren ze speciale pakken voor thuislozen. Sheltersuits zijn water- en winddicht, zitten knettercomfortabel en worden dankzij sponsoren gefabriceerd van het allerbeste materiaal. Dankzij donateurs worden sheltersuits ook nog eens gratis verstrekt, zodat zo min mogelijk thuislozen komende winter in de kou hoeven te overnachten.

Gemotiveerd tot op het bot zetten Bas en Alexander alles op alles om de stichting bij een breed publiek onder de aandacht te krijgen. Zo kon je ze al zien in VPRO’s Tegenlicht en gaat er vanaf eind dit jaar een landelijke campagne lopen om aandacht te vragen voor de sheltersuit en donaties te werven.

Samen met Morskieft Ontwerpers tekenden wij voor de merkidentiteit van de Sheltersuit Foundation en sparren we geregeld met Bas & Alexander over hun merk- en marketingstrategie. Supertof, maar voor nu nog belangrijker: doneren doe je hier.

 

www.facebook.com/Sheltersuitfoundation
www.letshibernate.com
Sheltersuits op designblog Dezeen

Geen zin om te werken?

Lees meer blogs »

Memes

Memes

Memes make the world go round of, nou ja, in ieder geval het internet. Waarschijnlijk kom je memes (spreek uit: miems) geregeld tegen op de twitters of facebook, maar het @screensaviors verzamelt de beste memes voor de marketing-, ontwerp-...

Lees meer
Flag stories

Flag stories

Het design van nationale vlaggen blijft mateloos fascinerend. Elke vlag heeft een geschiedenis en vertelt het verhaal van een land. Om nog maar te zwijgen over hoe gehecht sommige mensen zijn aan bijvoorbeeld het rood-wit-blauw.   Flagstories is een project van...

Lees meer